Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Doszi

2011.08.16

Doszi

Aki ismeri Frida Kahlo életét, már van sejtése miről lesz szó. 20osszetartozas.jpg

Csak azt nem tudja, nem kell olyan messzire menni szívbőljövően őszinte festményekért. Mindjárt itt van például Doszi. Ritkán találkozom Doszkocs Zsuzsával, jelesül évente a Szentendrei kiállításmegnyitóján. Mégis van közöttünk egy olyan szavak feletti közösség, amit csak kevés emberrel tapasztaltam.  Képei, versei értékét nem a díjak adják, vagy a kiállítások. Hanem ő maga....

Mindannyian hálásak lehetünk az olyan embereknek, akik úgy mutatnak példát az élet nehézségei közepette, hogy közben mosolyognak. Megjárják a kínok kínját helyettünk is, hogy elhiggyük, mi mindenkre képesek vagyunk. És valóban, mindannyian hihetetlen dolgokra vagyunk képesek, határt csak az elhivatottságunk és az akaraterőnk szab.

Zsuzsának pedig ezekből nincs hiány, még nekünk is ad belőle, mikor megnyitja évről évre az új képeiből készült kiállítást. Következő kiállítása hamarosan megnyílik Szentendrén, augusztus 28-án. a P'art házban 17 órától.

Meg lehet nézni később is, persze, mindent lehet később is, de nemcsak a képek fontosak. Vannak pillanatok amikről nem érdemes lemaradni!

http://www.doszkocs-zsuzsa.hu/

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

 Egy egészséges ember története Aki fiatal felnőtt koráig nem is tudott súlyos betegségéről. De az ő története nem erről szól, nem a betegségről. Hanem kitartásról, a reményről és másokon segíteni akarásról.

3 egyszerű dolog amit te is meg tehetsz értük! SM-esek, rokkantak, mozgássérültek, vakok és gyengénlátók, súlyos betegek